Trei mari câștigători la Tombola de Paște de la Iulius Mall

Momentele deosebit de plăcute petrecute la shopping până de Paște au fost răsplătite de Iulius Mall cu numeroase daruri!
 

Peste 4.500 de premii instant, constând în vouchere consistente de cumpărături, cozonaci, sticle cu vin și răcoritoare Coca Cola, Fanta și Sprite, au fost acordate între 2 și 23 aprilie 2011 în campania „Păstrează tradiția darurilor de Paște!”. Cele mai râvnite daruri ale fiecărei zile au fost 19 roboți de bucătărie Philips. Primul mare premiu al tombolei de la Iulius Mall a constat în aparatură electrocasnică pentru utilarea completă a bucătăriei. Florin Dominte, de 29 de ani, din Fălticeni, de profesie șofer, a depus în urnă două taloane, aceasta fiind prima dată când a participat la o tombolă Iulius Mall. A promis că își va mai încerca norocul la extragerile organizate de acest centru comercial. Iulia Vuerich, de 37 de ani, din Suceava, având ocupația de manager, a câștigat mobilă modernă de dormitor Kalenda. Suceveanca a depus pentru tombola de Paște, în zile diferite, opt taloane, unul fiind câștigător. Clientă fidelă, Iulia Vuerich a mai câștigat la Iulius Mall un telefon mobil valoros. Marele premiu al extragerii de Paște din acest an de la Iulius Mall a fost câștigat de o altă clientă fidelă, care a participat de-a lungul timpului la toate tombolele shopping mall-ului Iulius. De trei ori a avut noroc. Prima oară a primit o bicicletă, apoi un robot de bucătărie, dar de această dată vestea unui premiu și mai consistent a emoționat-o: un sejur în Țara Sfântă, la Ierusalim. Fericita câștigătoare este Stela Corduban, de 53 de ani, tot din Suceava, administrator, care va pleca alături de partenerul de viață în locul de pelerinaj preferat al creștinilor, supranumit „Orașul lui Dumnezeu” sau „Orașul celor trei religii”. “Visam să merg în Ierusalim, o călătorie care trebuie făcută măcar o dată în viață. Nu speram ca Iulius Mall să îmi dăruiască o așa mare bucurie nu doar mie, cât și soțului meu”, a afirmat emoționată câștigătoarea. Iulius Mall continuă să își încânte clienții cu oferte speciale și premii substanțiale! (Departament PR Iulius Group)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: