Primim, din trafic

O nouă “meserie” la Suceava

“Mergând liniștită la serviciu, împreună cu alți doi colegi, cu mașina pusă la dispoziția noastră de conducerea firmei la care lucrăm, coboram aglomerata arteră de la Grupul Școlar, unde, toată lumea știe, se petrec zilnic zeci de evenimente rutiere (unele din neatenție, altele din… bănătatea și cu ajutorul unor amabili participanți la trafic).
 

Dorind să ne încadrăm pe banda a doua, am semnalizat regulamentar, din timp, așteptând să treacă mașina care venea în mare viteză din spate (un Logan gri, cu numere de leasing B 31 JVR). Amabilul șofer, inițial, nu ne-a permis să ne încadrăm pe banda dumnealui de mers, după care a întrevăzut posibilitatea unei victime numai bune «de luat banii de pe ea». Ne-a făcut și nouă loc plin de bunăvoință, după care a frânat brusc în fața noastră, în condițiile în care nu circulau alte mașini în fața dumnealui, iar carosabilul era acoperit cu un strat gros de polei. Am avut NOROC în această dimineață (22.02 – n. red.) că am fost atentă, nu aveam viteză, iar anvelopele au fost de bună calitate, dar e posibil să fie alți șoferi mai puțin norocoși ca mine și, nevinovați fiind, să cadă în plasa unor astfel de animale din trafic, lipsite de orice urmă de caracter sau de scrupul. Scăpați cu bine din acest eveniment, începem să zâmbim și să ne dăm seama că și în Suceava a apărut o nouă meserie, inspirată de mai inventivii colegi din București. Păzea, domnilor și doamnelor șoferi !!! O zi fără incidente! (MONICA C., Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: