Sală de sport inaugurată la Bosanci

Moș Crăciun a venit, anul acesta, un pic mai repede pentru copiii din comuna suceveană Bosanci și le-a adus în dar o sală de sport modernă.
 

Inaugurarea acesteia a avut loc în prezența autorităților locale și județene pe parcursul zilei de luni, când președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, alături de primarul comunei, Anton Curic, primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu și subprefectul județului Angela Zarojanu, au tăiat panglica inaugurală după slujba de sfințire a edificiului. Cu o suprafață de 1200 de metri pătrați și 150 de locuri în tribune, sala de sport a devenit atracția localității și un motiv de mândrie. “Bosanci este una dintre localitățile în care autoritățile au refuzat să se plângă de faptul că e criză și au pus osul la treabă, tocmai de aceea comuna este una care cunoaște în această perioadă o dezvoltare foarte puternică, deși e criză, ca și investiții. Dacă facem un calcul, acum avem în Bosanci investiții de peste 4 milioane de euro, în afara sălii de sport fiind vorba de 52 km de rețea de apă și canalizare, Căminul Cultural din localitate și extinderea rețelei de gaz metan cu încă 7 km,” ne-a declarat, la fața locului, președintele administrației județene, Gheorghe Flutur. Într-o localitate cu peste 7000 de locuitori, sala de sport este ca o mană cerească pentru toți cei care doresc să facă mișcare în condiții europene. Lucrările de ridicare a acesteia depășesc valoarea de 31 de miliarde de lei vechi, ceea ce a făcut ca până la realizarea construcției să apară tot felul de suspiciuni și discuții între localnici, după cum recunosc și autoritățile comunei. “Au fost tot felul de cârcotași înainte de a se începe această sală de sport și în timpul șantierului, ba că este o afacere a cuiva, ba că va fi orice altceva decât sală de sport. S-a demonstrat că până la urmă este o sală de sport modernă extraordinar de necesară localității Bosanci și în primul rând celor peste 1000 de elevi pe care îi avem”, a declarat primarul comunei, Anton Curic. Conform afirmațiilor șefului administrației județene, doar pe parcursul acestui an în județul Suceava au fost finalizate 10 săli de sport, iar alte 4 se află încă în lucru. Cu bani obținuți prin Ministerul Dezvoltării, valoarea totală a acestora se ridică la peste 400 de miliarde de lei vechi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: