Jumătate din secțiile Spitalului Județean au fost modernizate

Până la sfârșitul anului se vor încheia lucrările la Ortopedie, Ambulatoriul de diabet, Ambulatoriul integrat și vor fi montate 4 din cele 8 lifturi
 

Lucrările de reabilitare și modernizare la Secția de Ortopedie de la Spitalul Județean de Urgență Suceava se vor încheia până pe 15 decembrie, iar până pe 20 vor fi montate 4 din cele 8 lifturi care vor fi instalate în spital. Totodată, a informat directorul unității, Vasile Râmbu, până la sfârșitul anului va fi dat în funcțiune Ambulatoriul de diabet, cu o “față complet modernizată” și cu spațiu suficient în sala de așteptare. Acesta a fost mutat în locul unde a funcționat Secția de Dializă, iar în locul lui se va muta Radiologia, în al cărei spațiu se preconizează mutarea Chirurgiei plastice și vasculare. Pentru Ortopedie s-au cheltuit circa 5 miliarde lei, pentru Centrul de diabet și lifturi alte 13 miliarde lei vechi. Vor fi definitivate, până la sfârșitul anului, și lucrările la Ambulatoriul integrat de specialitate, o investiție de circa 40 miliarde, după care urmează procesul de organizare a licitațiilor pentru achiziționarea aparaturii cu care vor fi dotate cabinetele ce vor funcționa în cadrul ambulatoriului. Managerul spitalului spune că, în ultimii ani, jumătate din cele 23 de secții ale spitalului au fost reabilitate și modernizate, următorul pe listă fiind blocul operator, la care vor fi refăcute și circuitele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: