UNPR Suceava pleacă oficial la drum cu Cătălina Vartic pe post de președinte

Cătălina Vartic este, de duminică, președintele Organizației Județene Suceava a Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), ea fiind aleasă cu 151 de voturi pentru și 7 voturi împotrivă în cadrul primei ședințe de alegeri ale acestui partid de la înființarea sa.
 

Vartic, care conduce Oficiul Registrului Comerțului Român, filiala Suceava, este una dintre cele mai noi și mai promițătoare figuri politice de pe eșichierul politic sucevean, iar echipa cu care aceasta pleacă la drum este una formată în special din tineri sau din personalități sucevene care au confirmat în luptele politice de până acum. Desfășurate la Conacul Domnesc, alegerile la UNPR Suceava s-au desfășurat sub tonul seriozității totale, dat în special de oaspeții de la București, printre care s-au numărat ministrul Gabriel Oprea (președinte executiv al UNPR), Cristian Diaconescu (președinte de onoare), Șerban Mihăilescu și Liviu Câmpanu. Deși aflată la prima incursiune într-o astfel de misiune, tânăra Cătălina Vartic a știut să facă față provocării și a reușit să coordoneze de asemenea manieră lucrările încât acestea să poată fi declarate la final a fi un succes. Votul celor prezenți în sală a dat funcțiile de vicepreședinți ai organizației județene următorilor: Arald Gabriel Drăgan, Liana Ghenghea, Larisa Gheorțu, Iliuță Iluț, Adrian Macovei, Aurel Mihai Steiciuc, Ovidiu Tudorici (s.red.), Răzvan Ursu și Adrian Vieru. Secretar al organizației a fost desemnat Florin Marciuc iar trezorier Cristina Vieru. Proaspătul președinte a declarat imediat după alegeri că preocuparea principală a echipei de conducere va fi înființarea de organizații în toate orașele și comunele din județ și desemnarea în paralel a candidaților pentru alegerile din 2012. Ca țintă pentru alegerile viitoare, Cătălina Vartic a anunțat cel puțin 20 % din voturile electoratului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: