Cu motoarele turate la maxim

Operațiunea PSD Suceava de ajutorare a sinistraților continua

 

Operațiunea demarată de PSD Suceava de ajutorare a persoanelor care au avut de suferit de pe urma inundațiilor înregistrate în urmă cu trei săptămâni în județ se derulează cu motoarele turate la maxim.
Conform declarațiilor oferite în cadrul ultimei conferințe de presă susținute de președintele social-democraților suceveni Cătălin Nechifor, în momentul de față circa 60 de voluntari din cadrul organizației de tineret din Suceava și din țară se află în diferite localități unde ajută, pe bază de voluntariat, persoanele aflate în necaz.
La finele săptămânii trecute, 12 TIR-uri încărcate cu ajutoare strânse din toată țara au fost deja împărțite în mai multe localități afectate de viituri, iar campania continuă.
“Toată energia noastră este canalizată în momentul de față pentru ajutarea persoanelor care au pierdut aproape totul în urma inundațiilor. Încercăm să găsim sprijin în localitățile de la munte, pentru a obține materiale de construcții din lemn. Alte două TIR-uri cu produse de îmbrăcăminte și materiale de construcții, trimise tocmai din Constanța, au ajuns la Suceava. Vineri urmează să ajungă un TIR cu ajutoare din Harghita, iar la începutul săptămânii viitoare vor poposi în județul nostru două TIR-uri de la Buzău, încărcate cu produse cereale”, a completat Cătălin Nechifor.
El a ținut să mulțumească tuturor celor care au contribuit cu ajutoare, indiferent de cantitatea acestora, și a afirmat că acțiunea “Cod roșu” continuă, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie repartizați circa 16.000 de litri de apă potabilă și circa 30 de tone de făină ambalată în saci.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI