Handbal masculin, Campionatul național de juniori II

Echipa LPS Suceava s-a calificat la turneul final

 

Prima echipă calificată a LPS Suceava în finala Campionatului național de handbal masculin este cea de juniori II. Gruparea suceveană, condusă la acest turneu de profesorii Bogdan Macovei și Dorel Țugurlan, a reușit să facă două meciuri bune în compania unor adversari de calibru.
În primul meci al turneului semifinal disputat la Buzău, LPS Suceava a învins gruparea CSȘ Făgăraș cu 26-25, după ce a condus și la 10 goluri diferență. Tinerii handbaliști suceveni au dominat și în partida cu CSȘ Bacău, pentru ca pe final să piardă cu 26-29.
Jocul decisiv pentru echipa LPS Suceava a fost cel cu LPS Constanța, sportivii pregătiți de Bogdan Macovei mobilizându-se și câștigând cu 28-26.
“Este dificil de jucat la turnee de acest gen, în care trebuie să-ți motivezi jucătorii pentru trei jocuri. Am câștigat la limită cu cei din Făgăraș, după ce i-am condus clar și apoi a trebuit să ne

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI