Anton se înțelege cu toți jucătorii însă

Fotbaliștii Cetății părăsesc clubul pe capete. Ultimul pe listă e Tomaz

De la reunirea lotului Cetății Suceava, care a avut loc pe 11 ianuarie, nu a fost zi în care echipa locală să nu se despartă de vreun jucător. Ieri i-a venit rândul brazilianului Tomaz Donizete să-și ia rămas bun de la conducerea de pe Areni, sătul fiind și acesta de promisiunile deșarte primite în ultima perioadă.

 

După plecarea acestuia, bineînțeles că bossul FC Cetatea s-a declarat mulțumit. “Mă bucur că ne-am despărțit pe cale amiabilă. Ne-am înțeles să reeșalonăm restanțele. Tomaz a zis că vrea să-și încerce norocul în altă parte”, a declarat Anton. Deoarece nu s-au găsit bani de drum pentru Brazilia, Tomaz se vede nevoit să-și continue cariera în România, cel puțin până la vară. Conform înțelegerii dintre cele două părți, Tomaz se poate transfera la orice echipă din postura de jucător liber de contract, iar gruparea suceveană se obligă să-i achite restanțele financiare adunate în turul campionatului imediat ce va beneficia de fondurile necesare.
Pentru că nu și-au achitat în totalitate datoriile nici față de el, oficialii Cetății l-au invitat pe Semeghin să se pregătească în continuare cu Cetatea până își găsește un alt angajament. Semeghin a declarat însă că este în așteptarea unei oferte din Azerbaidjan și preferă să se antreneze de unul singur.
Șuleru, Pășcănuț și Lazăr se antrenează cu Cetatea și ar putea juca în amicalul de azi cu Rapid CFR
La capitolul nume noi, trebuie spus că la antrenamentul de ieri al grupării sucevene au participat trei jucători noi. Este vorba de Gabriel Șuleru (Rapid CFR Suceava), Nicu Lazăr (CS Gura Humorului) și Marius Pășcănuț (Foresta Mălini). „Dacă Șuleru s-a prezentat la antrenamentele Cetății înseamnă că și-a rezolvat problemele cu Rapidul, de acolo de unde ar mai putea să vină pe Areni și mijlocașul Paul Bosancu. Oricum, după meciul amical de mâine, cu Rapid, vom stabili lotul de jucători care va pleca miercuri în cantonament la Poiana Negri”, a declarat președintele FC Cetatea, Ciprian Anton, care a ținut să specifice și faptul că lotul Cetății va avea o medie de vârstă mică în comparație cu cel din tur.
Astăzi, de la ora 15,30, Cetatea Suceava va disputa primul amical al iernii, adversarul echipei antrenate de Ioan Radu fiind Rapid CFR Suceava. Partida se va disputa pe Stadionul “1 Mai” din Ițcani.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI