Bani pentru plata drepturilor persoanelor cu handicap

 

Aleșii județeni, întruniți ieri în ședință extraordinară, au aprobat alocarea de sume pentru achitarea drepturilor persoanelor cu handicap din județ. Aceasta după ce Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale a îndreptat spre Suceava fonduri de 5,11 milioane de lei, finanțare suplimentară față de sumele aprobate anterior prin buget.
Pe de altă parte, județul Suceava se alege cu alocări financiare și în urma definitivării, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Locuinței, a programului privind reabilitarea, modernizarea și asfaltarea drumurilor clasate de interes locale. Astfel, pe fondul solicitării Direcției Județene de Drumuri și Poduri de rectificare a bugetului și de revizuire a listei de investiții, suma care ajunge la Consiliul Județean Suceava este de 700.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: