În luna decembrie

Poșta Română distribuie pensiile în avans

 

Poșta Română distribuie pensiile aferente lunii decembrie în avans. Plata pensiilor de asigurări sociale de stat, pentru agricultori și a celor pentru cadrele militare, precum și a celorlalte categorii de pensii se va face în perioada 14-24 decembrie 2009, imediat după virarea banilor de către partenerii de convenții. În același timp cu achitarea drepturilor bănești vor fi distribuite taloanele mov (aferente pensiilor plătite pe card sau în cont curent) și taloanele de călătorie CFR.
Graficul de distribuire a drepturilor sociale este următorul:
> în perioada 14-24 decembrie 2009, pensiile curente, cupoanele mov și taloanele CFR vor fi distribuite de către factorii poștali la domiciliul beneficiarilor;
> până pe data de 29 decembrie, titularii absenți de la domiciliu și avizați își vor putea ridica drepturile bănești, cupoanele mov și taloanele CFR de la sediile oficiilor poștale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: