Fotbal, Liga a II-a

Cetatea Suceava, decimată de accidentări

 

Meciul de sâmbătă de la Râmnicu Sărat, important pentru Cetatea Suceava, vine într-un moment în care lotul echipei este decimat de accidentări. Halip este internat în spital fiind suspect de gripă porcină – Cososchi are entorsă la genunchi și pentru el sezonul de toamnă s-a încheiat deja. Bernard nu a efectuat nicio ședință de pregătire după meciul cu Delta Tulcea tot din cauza unei probleme la unul dintre genunchi, în vreme ce ieșeanul Apetroae a dat bir cu fugiții, lipsind nemotivat în această săptămână de la antrenamentele coordonate de Ioan Radu.
Portarul Satco a intrat și el în atenția medicilor, după ce a acuzat puternice dureri de cap după antrenamentul de ieri dimineață și a fost trimis la policlinică pentru efectuarea unor analize suplimentare. Nici Apetri nu este refăcut în totalitate după ruptura musculară suferită în urmă cu 10 zile în confruntarea cu Dunărea Galați. Mijlocașul sucevean a început de astăzi alergările ușoare, însă nu se știe cât de pregătit va fi să intre pe teren, în jocul de la Râmnicu Sărat. Și, nu în ultimul rând, o stare de incertitudine planează și asupra lui Tomaz și Plecanciuc. Cei doi sunt colegi de cameră la Pensiunea Casa Jenica cu Halip, iar situația lor medicală este monitorizată zilnic de medicul Edgar Schacter.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI