Vinovați de neadoptarea bugetului, Băsescu și Boc

 

Liderul social-democraților suceveni, senatorul Gavril Mîrza, a declarat, ieri, că din cauza tergiversărilor privind adoptarea bugetului de stat pe 2010 nu se pot relua negocierile cu FMI, iar pentru plata pensiilor și salariilor vor fi făcute împrumuturi cu costuri mult mai mari. El a arătat că președintele Traian Băsescu este responsabil pentru neadoptarea bugetului de stat, întrucât nu promulgă legea de funcționare a guvernului.
„Responsabil de neadoptarea bugetului este Traian Băsescu pentru că nu promulgă legea și Emil Boc pentru că nu trimite bugetul”, a subliniat Mîrza, precizând că Parlamentul a adoptat proiectul de modificare a Legii de organizare a Guvernului, prin care Cabinetul demis este abilitat să înainteze Parlamentului bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, dar și legea responsabilității fiscale.
Premierul interimar Emil Boc a declarat, ieri, în timpul unei vizite în județul Galați, că legea bugetului de stat pe 2010 va fi trimisă în Parlament în momentul în care “va fi operabilă pentru guvern”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: