Pentru fiecare abonament nou

UPC oferă trei luni cadou

UPC România lansează o ofertă specială pentru clienții săi: 3 luni cadou pentru orice abonament nou. Prin această ofertă, clienții pot economisi până la 384 lei pe an, în funcție de serviciul ales

 

Oferta este disponibilă pentru clienții noi, dar și pentru cei existenți. Clienții vechi ce dețin deja un abonament de cablu și doresc să achiziționeze servicii de telefonie și/sau internet (în oricare dintre pachetele 2 Play sau 3 Play) primesc noul serviciu gratuit în primele trei luni. Abonații ce doresc să treacă de la televiziunea analogică la televiziunea digitală primesc primele trei luni cadou la plata noului abonament.
Oferta este, de asemenea, valabilă și pentru noii clienți UPC ce aleg un abonament de televiziune (analog sau digital) sau unul dintre pachetele 2 Play sau 3 Play.
„Aceasta este o ofertă excepțională creată special pentru a permite clienților să economisească bani, mai ales în aceste vremuri dificile. UPC dorește să deschidă lumea digitală pentru fiecare. A-ceastă inițiativă ne va ajuta să mărim baza de clienți, menținând pentru noii noștri clienți un focus pe serviciile de televiziune – care continuă să fie businessul nostru central. Pe de altă parte, încurajăm diversificarea serviciilor pentru clienții existenți, pe care încercăm să îi loializăm oferindu-le în continuu servicii și produse de înaltă calitate care să-i mulțumească”, declară Jack Mikaloff, CEO UPC România
Cu UPC, clienții se bucură de cea mai mare varietate de programe de pe piață, cu mai mult de 100 de canale digitale și de internet de mare viteză la prețuri mici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: