Grigoruță e interesat de Cetatea

Ciprian Anton a recunoscut interesul pe care Cetatea îl are vizavi de transferul jucătorului Adrian Grigoruță. În prezent legitimat la Mureșul Deva, Grigoruță este un atacant originar din Suceava, în vârstă de 25 de ani.
 

„A discutat și Ioan Radu cu el și ne-a promis că dacă nu va primi de la nicio echipă un salariu dublu față de cel pe care putem noi să-l oferim în acest moment, el ar fi dispus să revină acasă. Cert este că vrea să joace pentru Suceava”, a spus Anton.
În aceste zile, Grigoruță, care în trecut a mai jucat la Foresta și Bucovina Suceava, se află în probe la o echipă din Ungaria și în cazul în care transferul său va eșua, ar fi șanse ca el să ajungă la Cetatea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI