Michael

Moartea lui Michael Jackson este încă subiectul numărul unu în țara noastră și s-ar părea că așa va fi și în America, cel puțin până la dezvăluirea rezultatelor autopsiei private, dispuse de familie. N-am fost și nu sunt fan Michael, de ascultat ce cânta am făcut-o ocazional, pe la radio. Mi-au plăcut și îmi plac însă video-clip-urile sale, pe care le consider desăvârșite, fiind gândite până la cel mai mic detaliu. Michael n-a fost o mare voce, să recunoaștem. Dar așa cum a fost, trecând peste impresia pe care mi-o provoca fața lui de păpușă din carton (aceasta fiind, la urma urmei, imaginea pe care el voia neapărat să ne-o arate), mie îmi pare rău după el.
 

Magda AXON

Dar rău cu adevărat, chiar dacă de câțiva ani buni n-am mai auzit nimic despre el, în plan muzical. Îmi pare rău fiindcă în tot ceea ce a făcut el pe și pentru scenă eu am văzut mult suflet, muncă până la epuizare și dăruire. Urmărindu-i acum, după moarte, câteva video-clip-uri am observat un aspect trecut cu vederea până acum: și când mima trăia cântecul până la ultima fibră a ființei sale. Și mai e ceva care mă face să-l trec în rândul oamenilor cu suflet bun, nu al vedetelor, în pofida tuturor comentariilor tendențioase despre el: se adresa semenilor cu o umilință pe care nicicum n-o întâlnești la starurile de talia lui. De aceea mie îmi pare rău după Michael, ca după oricare egal de-al meu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: