Dacă vor lipi afișele electorale în alte spații decât cele autorizate

Partidele politice riscă amenzi usturătoare

Lucian Harșovschi, viceprimar al municipiului Suceava, speră ca perioada de austeritate să-i determine pe reprezentanții formațiunilor politice locale, aflați acum în plină campanie electorală, să respecte legea afișajului.
 

“Dacă vor lipi afișele electorale în alte spații decât cele autorizate, potrivit HCL 289/2009 partidele riscă amenzi între 300 și 1500 de lei”, ne-a declarat ieri dl Harșovschi. Viceprimarul a explicat că municipalitatea a pus la dispoziția organizațiilor locale ale partidelor politice peste 100 de panouri unde pot lipi afișele electorale: “Primăria a pus pa-nouri în toate cartierele orașului, așadar sperăm să nu mai avem parte de afișe electorale lipite pe cutiile de gaz metan, pe stâlpii de electricitate și în alte locații decât cele autorizate, așa cum s-a întâmplat în campaniile electorale precedente”. Lucian Harșovschi a arătat că „dezafișajul” este efectuat de angajații primăriei și plătit din bani publici.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI