România, ignorată la nivel european

„O demisie a Guvernului ar fi cel puțin salutară. Ar ieși cu fruntea curată la ora actuală”, a opinat joi, liderul interimar al Organizației Județene Suceava a PNL, Philip Florin Rozopol, motivând că actualul guvern ar trebui să-și dea demisia, întrucât „nu are nici un fel de direcție, nici un fel de program de criză” și are o „incapacitate totală” de a face ceva pentru România.
 

Rozopol a mai subliniat, totodată, că politica economică „lipsește cu desăvârșire”, arătând că România nu este luată în calcul la nivelul Europei. El a exemplificat cu publicația „The Economist” din luna aprilie, unde apare o analiză economică la nivelul Europei, analiză care ocolește însă România. „Consider că este extrem de important ca guvernul și toți factorii responsabili să se ocupe de prezența noastră în Europa. Cred că este responsabilitatea Guvernului să discute o situație de acest gen, în care noi nu suntem nici măcar luați în evidență, măcar să ne socotească cifrele la nivel european”, a mai spus președintele PNL Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI