Pentru 2009, primarul Sucevei promite

Facilități pentru firme

Directorul CCIA, Ovidiu Donțu, speră ca firmele competitive „să exporte criza către firmele speculatoare”
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, ieri, la Topul Firmelor „Bucovina”, că intenționează să acorde facilități firmelor din municipiu în anul 2009, pentru a le sprijini în condițiile crizei economice.
 

„Primăria va da facilități în anul 2009, pentru a sprijini firmele în condițiile crizei economice”, a spus Lungu, care a precizat că se intențio-nează diminuarea taxelor și impozitelor locale, în special cele pentru clădiri, în limitele prevăzute de Codul fiscal. Directorul executiv al CCIA Suceava, Ovidiu Donțu, a declarat că deși este un moment de sărbătoare, nu poate să nu fie îngrijorat de criza economică ce va afecta și România, nu din cauza perfor-manțelor firmelor, ci din cauza inconsecvenței la nivel central. „După atacurile agen-țiilor de rating asupra Ro-mâniei, sperăm ca politicile guvernamentale viitoare să fie adaptate momentului”, a spus Donțu, subliniind că ar fi de dorit ca firmele competitive „să exporte criza către fir-mele speculatoare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: