Prefectul de Suceava ar trebui „să lase campania electorală pro PNL și pro guvern”

Prim-vicepreședintele PD-L Suceava, deputatul Dumitru Pardău, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că guvernul nu și-a onorat minima obligație să transmită fonduri pentru refacerea infrastructurii.
 

„Nu le pasă de necazurile oamenilor. Joacă teatru cu amenințarea cu destituirea secretarilor de stat responsabili, unii dintre ei fiind viitori candidați PNL”, a spus Pardău. El a cerut guvernului să înceteze cu „teatrul ieftin” și să acționeze eficient, transmițând fondurile necesare în teritoriu, pentru că „banii au fost alocați numai pe hârtie”. Deputatul democrat-liberal consideră că și prefectul județului Suceava, Ștefan Alexandru Băișanu, ar trebui „să lase campania electorală pro PNL și pro guvern”. „Transmit un avertisment clar prefectului să înceteze cu campania electorală personală, cu cea pro PNL și pro guvern și să se preocupe de treaba administrativă”, a afirmat Pardău, arătând că nu este normal ca prefectul în funcție să se ocupe de imaginea lui și a PNL. „Ar fi trebuit să facă presiuni la guvern pentru alocarea fondurilor”, a mai precizat prim-vicepreședintele PD-L Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: