PSD Suceava 2020

„Încerc să fiu un viceprimar pentru toți rădăuțenii”

declară noul viceprimar al municipiului Rădăuți, Constantin Galan
Consilierii locali s-au întâlnit luni, 4 august, într-o ședință extraordinară a Consiliului Local, având pe ordinea de zi ca prim proiect alegerea viceprimarului municipiului, luându-se în considerare demisia domnului consilier Dorin Vataman (PNȚCD), precum și art.57 și art.45 din Legea administrației publice locale nr. 215 din 2001. Consilierii locali au decis prin vot, cu 10 voturi pentru și 8 împotrivă, ca viceprimarul municipiului să fie Constantin Galan (PNL). De menționat că de la ședință a lipsit un consilier local.
 

Constantin Galan

Ședința a mai avut pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind înființarea unei Comisii de înlăturare a efec-telor inundațiilor din luna iulie 2008, (inițiator, Constantin Galan), un proiect de hotărâre privind aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal, solicitant SC New Town SRL (inițiatori, grupul de consilieri ai PD-L), un proiect de hotărâre privind alocarea unei suprafețe de teren de 5000 mp pentru realizarea unei Stații intermediare de sortare deșeuri în municipiul Rădăuți, parte integrantă în strategia județului Suceava prin acce-sarea fondului POS Mediu Axa 2 – (inițiator, primarul Aurel Olărean-PD-L). Proaspăt ales, viceprimarul Constantin Galan ne-a declarat: „În primul rând le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au votat pentru funcția de viceprimar. Încerc să fiu un viceprimar pentru toți rădăuțenii, deci nu numai pentru o parte sau pentru a apăra interesul altora. Încerc să-mi dedic întreaga capacitate profesională, întreaga putere pentru rădăuțeni. Împreună cu Executivul, cu direcțiile care sunt în cadrul aparatului Primăriei Municipiului Rădăuți, voi căuta să rezolv cât mai multe probleme ale cetățenilor, să fim în mijlocul cetățenilor, pentru ca ei să nu fie dezamăgiți pentru alegerea care a fost făcută. Încerc să avem cât mai puține conflicte, cât mai puține probleme cu rădăuțenii, chiar cu Executivul. De mâine dimineață am să încerc să-mi intru în atribuțiuni și cred că am să fac o echipă chiar cu actualul primar, deși am avut multe conflicte, posibil că au fost conflicte personale, conflicte, eu știu, politice, dar acum trebuie să urmărim același scop, să lucrăm în folosul cetățenilor. Trebuie să lăsăm toate orgoliile la o parte și sperăm ca cetățeanul de rând să fie câștigătorul.”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: