Premiile Fundației Culturale a Bucovinei pe 2008

Din partea conducerii Fundației Culturale a Bucovinei, a dlui președinte Dumitru Cucu, aflăm că în perioada 1-31 august 2008 se va desfășura activitatea de pregătire a celei de-a XIV-a ediții a Premiilor Fundației Culturale a Bucovinei.
 

În această perioadă, autorii interesați sunt invitați să depună la Librăria din Suceava a Uniunii Scriitorilor din România (str. Ciprian Porumbescu, nr. 1, librar – dna Marina Florea) câte un exemplar din cărțile lor apărute în 2007 – volume de poezie, proză, traducere, critică și istorie literară – cu mențiunea ,,Pentru Premiile pe 2008 ale Fundației Culturale a Bucovinei”. Artiștii plastici și muzicienii sunt așteptați cu memorii de activitate, cuprinzând și aprecieri critice din presă, cataloage de expoziții etc. Juriul va fi alcătuit din membri ai uniunilor de creație. Data festivității de decernare a Premiilor va fi adusă la cunoștință în timp util.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: