Juventus Fălticeni

Victorie spectaculoasă cu Cetatea Târgu Neamț

Juventus Fălticeni a învins cu scorul de 5-3 formația Cetatea Târgu Neamț, într-un meci de verificare disputat joi seară pe Stadionul „Nada Florilor” din localitate.
 

Elevii lui Ovidiu Murariu s-au aflat în permanență la conducere pe tabela de marcaj, până la pauză gazdele reușind să marcheze de trei ori prin Păcurari, Șuleru și Colban, în timp ce nemțenii au trimis mingea în poarta lui Zaharie în două rânduri. Deși oaspeții au punctat în debutul reprizei secunde pentru 3-3, gruparea de pe malul Șomuzului avea să-și asigure în cele din urmă victoria, grație altor două goluri semnate de Prisacă, din 11 metri, și Matei, dintr-o acțiune personală. Antrenorul Ovidiu Murariu a folosit pe parcursul întâlni-rii două formule diferite de joc: Prima repriză: Zaharie – Constantin, F. Ailenii, Sava, Roxandari, Ov. Bosancu, Șuleru, Plecanciuc, Cozma, Colban, Păcurari. Repriza secundă: Mihai – Craiu, Tătar, Suman, Bîgu, Matei, Cara, Tomescu, Prisa-că, Stoian. Întâlnirea de joi a fost al treilea joc de verificare dis-putat de Juventus Fălticeni în perioada precompetițională. În precedentele două, alb-negrii au bifat o victorie cu 5-3, pe teren propriu, cu Rapid CFR Suceava, respectiv o înfrângere, în deplasare, cu Politehnica II Iași, scor 1-5.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI