1000 de euro princiari, pentru un jandarm din Suceava

Sublocotenentul Neculai Oprea, din orașul Liteni, județul Suceava, a primit, ieri, 1000 de euro chiar din mâna Prințului Paul al României. Suceveanul a fost unul dintre șefii promoției 2008 a Academiei de Poliție „Al I. Cuza” din București, arma Jandarmi, alături de un alt coleg absolvent, sublocotenent Mihai Pană.
 

Banii au venit ca urmare a unui acord de parteneriat pe durata a 10 ani, perfectat între Fundația Alteței Sale Regale Paul al României și Jandarmeria Română, pentru rezultatele foarte bune obținute de tinerii jandarmi care au terminat Academia. Neculai Oprea și-a făcut, ca student, practica în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, iar când a fost să opteze pentru un viitor loc de muncă, a ales tot această unitate militară. Suceveanul a primit primul grad de ofițer, cel de sublocotenent, în cadrul unei ceremonii desfășurate marți în cadrul Academiei „Al. I. Cuza”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI