1000 de euro princiari, pentru un jandarm din Suceava

Sublocotenentul Neculai Oprea, din orașul Liteni, județul Suceava, a primit, ieri, 1000 de euro chiar din mâna Prințului Paul al României. Suceveanul a fost unul dintre șefii promoției 2008 a Academiei de Poliție „Al I. Cuza” din București, arma Jandarmi, alături de un alt coleg absolvent, sublocotenent Mihai Pană.
 

Banii au venit ca urmare a unui acord de parteneriat pe durata a 10 ani, perfectat între Fundația Alteței Sale Regale Paul al României și Jandarmeria Română, pentru rezultatele foarte bune obținute de tinerii jandarmi care au terminat Academia. Neculai Oprea și-a făcut, ca student, practica în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, iar când a fost să opteze pentru un viitor loc de muncă, a ales tot această unitate militară. Suceveanul a primit primul grad de ofițer, cel de sublocotenent, în cadrul unei ceremonii desfășurate marți în cadrul Academiei „Al. I. Cuza”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: