Județul Suceava va fi reprezentat la Turneul internațional de fotbal „Patru regiuni pentru Europa”

Județul Suceava va avea, și anul acesta, reprezentare la Turneul internațional de fotbal „Patru regiuni pentru Europa”, care se va desfășura în Franța, în perioada 24-30 august. Competiția este la cea de a VII-a ediție, participante fiind echipe de tineri de până la 16 ani din Departamentul de Nord (Franța), Schwaben (Germania), Cernăuți (Ucraina) și județul Suceava (România), regiuni între care există parafate, de mai mulți ani, acorduri de colaborare.
 

Anul acesta, turneul este organizat în Goron, localitate franceză situată la 40 km de Laval. Delegațiile sportive vor fi alcătuite din 16 tineri fotbaliști, la care se adaugă încă 5 tehnicieni și oficiali. Jucătorii suceveni provin de la cluburi de profil din județ, respectiv CSS Rădăuți, Clubul Minier Gura Humorului, „Cetatea” Suceava, CSȘ Fălticeni și Liceul cu Program Sportiv Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: