Fonduri pentru un nou sediu al Serviciului de înmatriculări auto, din august

Prefectul de Suceava, Alexandru Băișanu, a declarat, ieri, că Ministerul Internelor și Reformei Administrative va aloca, în luna august, fonduri pentru achiziționarea unui sediu pentru Serviciul de înmatriculări auto și eliberare a permiselor, care își desfășoară activitatea în două foste garaje.
 

Băișanu a discutat, ieri, cu ministrul de interne, Cristian David, despre necesitatea achiziționării unui sediu corespunzător pentru Serviciul de înmatriculări auto și eliberare permise, arătând că, în prezent, acesta funcționează în condiții improprii, deși adresabilitatea este de aproximativ 850 de cetățeni pe zi. În urma discuției, prefectul a relatat că ministrul i-a dat asigurări că, la rectificarea bugetară din luna august, vor fi alocate fonduri pentru achiziționarea și amenajarea unui astfel de sediu și că, totodată, personalul va fi suplimentat, pentru a dinamiza activitatea. Alexandru Băișanu a mai adăugat că ministrul va analiza și posibilitatea de a aproba înfiin-țarea unui punct de examinare pentru obținerea permiselor auto în zona de munte a județului, la Vatra Dornei sau la Câmpulung Moldovenesc, arătând că acesta este necesar, fiindcă unii candidați trebuie să parcurgă distanțe mari pentru a susține examenul în Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: