Laureații concursului internațional de corespondență

Elevii clasei a V-a B de la Școala cu Clasele I-VIII Nr. 3 „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni, coordonați de prof. de limba franceză Elena Pașcovici, împreună cu elevii corespondenți de la École Fesny-le-Sart din Franța, au fost desemnați laureații concursului internațional „Correspondences 2008”, la categoria 9-14 ani.
 

Concursul a avut ca temă în acest an „Întâlnirea”, copiii făltice-neni având inspirație în acest sens, obținând titlul de laureați. Regulamentul concursului prevede selectarea celor mai bune 10 scrisori din România și 10 din Franța, care au fost trimise apoi Federației internaționale a profesorilor de limba franceză. Juriul concursului a apreciat originalitatea și calitatea scri-sorilor trimise și le-a oferit copiilor cadouri din partea RF1, TV5 Monde, Hachette, FLE, Didier, Clé International, PUG, Français dans le Monde.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: