Poziția în top a Gărzii de Mediu Suceava a fost afectată de regresul activității la Ambro și Akrom Akal

Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Suceava a avut o activitate bogată în primele 5 luni ale anului. O analiză făcută la nivel național plasează instituția suceveană pe poziția a 5-a în țară din punct de vedere al numărului de controale efectuate și de amenzi aplicate.
 

Cu sancțiuni contravenționale în valoare de 788 de mii de lei și 1071 de verificări, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Suceava a surclasat județe precum Gorj, Sibiu, Brașov, Vâlcea, Sălaj și Galați, însă a fost depășit de Ilfov, Arad, Dolj și municipiul București. Comisarul-șef Constantin Harasim spune că județul Suceava stă bine la aceste capitol, însă a punctat și o nerealizare. „Suceava stă destul de bine, însă nu sunt total mulțumit, în sensul că avem unele nerealizări la controalele planificate. Aceasta din cauză că ne-am axat pe verificările neplanificate și pe sesizări, neglijând un pic obiectivele cu impact major”, a reliefat dl Harasim, adăugând că o altă explicație ar fi și diminuarea activității la marile capacități, precum Akrom Akal și Ambro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: