„Să se mulțumească cu salariul mare pe care îl au !”

Le-a transmis prefectul salariaților de la înmatriculări și permise auto
Angajații Serviciului de înmatriculări, permise auto sunt monitorizați de toate instituțiile abilitate, a declarat marți prefectul de Suceava, Alexandru Băișanu, și le-a cerut acestora să se mulțumească cu salariile pe care le primesc. „Să se mulțumească cu salariul mare pe care îl au”, a afirmat prefectul.
 

Prefectul a spus într-o conferință de presă că a fost „cutremurat” de situația constatată în județul Argeș în legătură cu angajații acestui serviciu și că a discutat cu șeful Serviciului înmatriculări și permise auto din Suceava pe care l-a avertizat asupra acestei situații, în condițiile în care unii angajați ai acestui serviciu au fost trimiși în judecată pentru activități similare. „Sper ca justiția să-și facă datoria”, a afirmat Băișanu și a solicitat și sucevenilor care urmează să obțină permise auto să nu se implice în procesul de dare de mită. „Corupția are două capete: cel care dă și cel care primește”, a spus prefectul. Băișanu a mai anunțat că va solicita Guvernului alocarea de fonduri pentru achiziționarea unui sediu corespunzător acestui serviciu în Suceava, în condițiile în care structura funcționează în două foste garaje. Amintim că șeful Biroului regim permise de conducere și examinări Suceava, comisarul de poliție Mugurel Cristian Străchinescu, a fost trimis în judecată, la mijlocul lunii mai, de Parchetul Tribunalului Suceava, după ce a emis permise de conducere pentru două persoane care nu se aflau în țară la data desfășurării examenului pentru obținerea permisului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: