Fotbal, Campionatul Municipal

Revine și Rich Club, virtual calificate în semifinale

Campionatul Municipal de Fotbal al Sucevei a continuat vineri cu meciurile etapei a II-a din cadrul turneului „play-off”.
 

Revine – Adicost 1 – 0 În primul meci al zilei, campioana en-titre, Revine, a câștigat la limită în fața celor de la Adicost cu scorul de 1-0, singurul gol al întâlnirii fiind semnat de Mihai Guriță. Deși se anunța un galop de sănătate pentru trupa lui Iliuță Trandafir, cei de la Adicost au strâns rândurile, reușind să facă un marcaj strict pe tot terenul. Revine a avut ocazia desprinderii pe tabela de marcaj în repriza secundă, dar portarul Sîrbușcă a respins lovitura de pedeapsă executată de Podariu. Revine: M. Lup – O. Ciobanu, Gugianu, N. Grosu, I. Lavric, D. Ene, Romașcanu, Siminiceanu, Podariu, V. David Adicost: Sîrbușcă – Mihăilă, V. Alexandru, Istrate, Sîrbu, Pînzariu, Fodor, Gorbănescu, Murariu. Ambro – NTS 0 – 2 În cel de-al doilea meci de vineri, Ambro, echipă ce a terminat sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului, s-a înclinat în fața celor de la NTS cu scorul de 0-2. Cu un portar în mare formă, Levinschi, tânăra formație a NTS s-a dovedit din nou una dintre grupările „imprevizibile” ale competiției, reușind să câștige în final datorită golurilor marcate de Haraga și Afloarei. De partea cealaltă, ratările au fost la ordinea zilei, astfel încât, în ultima etapă, cei de la Ambro vom trebui să se întrebuințeze serios pentru un loc în semifinale. Ambro: Băițan – Rădășanu, Gavriliuc, Cibereac, Ștefănoaia, Buta, Rață, Moldovan, Iriciuc, Sumanaru, Pentiuc. NTS: Levinschi – I. Cazacu, Haraga, Perijoc, Afloarei, tauciuc, Lazăr, Maftei, Nitu. Ultima etapă (11 iunie) Ora 18: NTS – Adicost Ora 19: Ambro – Revine Interconti – Adistal 4 – 1 Runda secundă din Grupa B a debutat cu întâlnirea dintre Interconti și Adistal. Deși au întâlnit un adversar ambițios, echipa condusă din teren de Mihai Ududec și-a văzut de fotbal, reușind să se impună în final un categoric scor de 4-1. Interconti: Vornicu – Nacu, Ilucă, M. Baltă, Crăciun, M. Ududesc, Moșuc, P. Ștefanache. Adistal: G. Neamțu – Iacob, Casteniuc, M. Neamțu, Nicolaiciuc, R. Neamțu, Bocancea. Florconstruct – Rich Club 1 – 3 Cu toate că a fost lipsită de aportul unei piese de bază, Bogdan Cristurean, tânăra echipă a celor de la Rich Club a trecut, la capătul unui meci foarte disputat, cu scorul de 3-1 de Florconstruct și păstrează șanse mari de calificare în semifinale. Florconstruct: Schul – D. Șandru, C. Șandru, R. Costan, V. Florea, Avasiloaie, Filip. Rich Club: Popadiuc, Beudeanu, Brăiescu, Marțolea, Aramă, Tipa, Cazacu, Sovea, Capră, Găitan. Ultima etapă (11 iunie) Ora 20: Florconstruct – Adistal Ora 21: Rich Club – Interconti

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: