La Fălticeni și Rădăuți se face plata

PNL acordă tot sprijinul candidaților PSD

PNL Suceava a decis să sprijine, în cel de-al doilea tur de scrutin, candidații PSD din municipiile Fălticeni și Rădăuți, întrucât ceilalți candidați rămași în cursă, din partea PD-L, „nu au calitățile morale pentru a fi susținuți de liberali”. Declarația a fost făcută ieri de secretarul zonal al PNL Suceava, deputatul Mihai Sandu Capră. El a declarat că PNL Suceava a decis să recomande alegătorilor să-l voteze pe candidatul PSD din Fălticeni, Sabin Ghilea, și pe cel din Rădăuți, Mihai Frunză, care se află în turul al doilea de scrutin cu candidații PD-L, Vasile Tofan (primar în funcție), respectiv Aurel Olarean (deputat).
 

Parlamentarul liberal a arătat că cei doi candidați PD-L nu au calitățile morale pentru a fi susținuți de liberali. El a explicat că Vasile Tofan, candidatul PD-L în municipiul Fălticeni, „a trădat liberalismul” și încrederea acordată de PNL, când, de pe poziția de vicepreședinte al organizației județene PNL, a părăsit partidul, în luna mar-tie, și a candidat din partea PD-L. Mihai Sandu Capră a mai spus că în cazul candi-datului PD-L din municipiul Rădăuți, deputatul Aurel Olarean, liberalii nu pot să-l susțină în condițiile în care acesta, în campania electorală, l-a amenințat pe fiul candida-tului PNL din municipiu, Con-stantin Galan. „Noi nu putem să recomandăm liberalilor să voteze cu un trădător sau cu cei cu manifestări huliga-nice”, a mai spus Mihai Sandu Capră. El a precizat că, în a-ceste condiții, liberalii reco-mandă ca în Fălticeni și Ră-dăuți să fie votați candidații PSD. În județul Suceava se orga-nizează al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarilor, în 52 de localități, printre care municipiile Fălticeni, unde candidează Sabin Ghilea (PSD) și Vasile Tofan (PD-L), Rădăuți, unde candidează Aurel Olarean (PD-L) și Mihai Frunză (PSD) și Vatra Dornei, unde candidează Ilie Boanchiș (PSD) și Ioan Moraru (PNL).

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: