Salonul Literaturii Române din Bucovina

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava, Societatea Scriitorilor Bucovineni și Fundația Culturală a Bucovinei organizează, în zilele de 19-20 iunie a.c., ediția a V-a a Salonului Literaturii Române din Bucovina. Sunt invitați să participe: autorii, editurile, tipografiile, instituțiile de învățământ și cultură cu volumele care au văzut lumina tiparului în 2007/2008. În programul salonului sunt incluse lansări de carte, prezentări de edituri, întâlniri cu scriitorii și opera lor.
 

Cei care doresc să participe la Salon pot aduce volumele la Biblioteca Bucovinei, Biroul de Informare Bibliografică, până pe data de 14 iunie. Relații suplimentare pot fi obținute la sediul Bibliotecii sau prin telefon (0230/530798, int. 17). (ALIS NICULICĂ SATCO)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: