Scriitori la Biblioteca Bucovinei

Miercuri, 4 iunie 2008, ora 15,00, la Biblioteca Bucovinei ,,I. G. Sbiera” Suceava, Sala de Arte ,,Elena Greculesi”, iubitorilor de literatură li se va oferi spectacolul atractiv al unei lecturi publice, realizat de membri ai Uniunii Scriitorilor din România, aparținând Filialei Bacău.
 

Vor citi, așadar, din creațiile lor: Calistrat Costin – președintele Filialei Bacău a USR, Nicolae Cârlan, Ion Cozmei, Viorica Petrovici, Liviu Popescu, Carmen Veronica Steiciuc și Constantin Severin. Nu va lipsi, ca întotdeauna în asemenea ocazii, un dialog antrenant cu participanții despre cele mai recente și cele mai apropiate apariții editoriale, întâmplări cu scriitori ș.a.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: