Târgul Liceelor, ediția 2008

Standuri ultramoderne și interes din partea elevilor

Douăsprezece licee din municipiul Suceava și-au prezentat sâmbătă, în holul Casei de Cultură, oferta educațională pentru anul școlar viitor. Potrivit organizatorilor, până la ora 14, foarte mulți elevi au venit să viziteze standurile de prezentare, amenajate cu video-proiectoare și laptopuri, și au consultat pliantele, putând obține date în plus consultându-se cu directorul școlii, elevii și profesorii aflați la fiecare stand.
 

Au fost aplicate circa 100 de chestionare pentru a se vedea opiniile elevilor despre eveniment. Prof. Maria Hancea, directoarea Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică din cadrul Centrului de Județean de Resurse Suceava, organizatorul manifestării, s-a declarat mulțumită de prezența elevilor și de modul în care a fost primit târgul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: