Azi, la Universitate

Deschiderea unei noi ediții a Concursului „Hard&Soft”

> Participă 14 echipe din 5 țări
Concursul Internațional Studențesc de Calculatoare “Hard&Soft” se deschide oficial astăzi, la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava. Sunt înscrise 14 echipaje din România și din străinătate, studenții provenind din instituții de învățământ superior din Beijing, Cernăuți, Chișinău, Limoges, Novi Sad, Suceava, București, Cluj, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara.
 

Potrivit prof. univ. dr. Alin Potorac, de la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, este numărul maxim de echipe care poate fi acceptat în concurs, din acest motiv universitatea suceveană fiind prezentă anul acesta doar cu un singur echipaj. Juriul îl are ca președinte de onoare pe prof. John Milner, de la Universitatea din Londra, iar ca membri pe Timothy Hall, de la Universitatea Limerick (Irlanda), Claudine Lecocq, de la Școala Politehnică din Lille (Franța), și Maurice O’Connell, tot din Limerick. “Concursul este orientat pe realizarea unui produs la che-ie, pe care studenții trebuie să-l vândă juriului, pe o temă care le va fi dată la începerea competiției”, a precizat prof. Alin Potorac. Câștigătorii vor fi anunțați vineri, la ora 18, pentru ei fiind pregătite premii în produse de tehnică de calcul și bani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: