Un american la Gura Humorului

Vorbim despre un american special, adică de un artist, pictorul, muzicianul, compozitorul și profesorul (de muzică și desen, cu un master în arte vizuale) Robert Gravelin. Cu o biografie deja spectaculoasă – expoziții și concerte în țările în care a trăit și profesat –, Robert Gravelin a îmbogățit-o și colorat-o cu o ședere în România, în care s-a stabilit acum doi ani.
 

În această țară, meritând să fie cunoscută, interesantă pentru artistul american, a deschis o expoziție la Muzeul de Artă Contemporană din Constanța, a doua urmând să fie vernisată azi, 14 mai 2008, ora 17,00, în Gura Humorului, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, cu prezentarea directoarei instituției, prof. Elvira Romaniuc. Expoziția se intitulează ,,Peisaje de suflet” și va rămâne deschisă doar până la 28 mai 2008, așa încât trebuie grăbită întâlnirea cu sensibilitatea și talentul unui artist american căruia i-a făcut plăcere să locuiască și să picteze în România și să poposească și să ne dăruiască prinosul sufletului și măsura harului său la Gura Humorului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI