CSTA Suceava

Participare suceveană la naționalele de aeromodelism în sală

Sâmbătă, 16 februarie, și duminică, 17 februarie, la Bacău, va avea loc Campionatul Național de aeromodele, în sală. Este prima participare a sportivilor suceveni la un concurs de acest gen.
 

„La această competiție vor face deplasarea 8 sportivi: Andrei Cătană, Albert Fântânaru, Andrei Albu (toți trei juniori), Sorin Dranca, Florin Catană, Sorin Catană, Aurel Retevoi și Ion Botușan (seniori). Din cauză că este prima noastră participare la un asemenea concurs, ne lipsește experiența. Cu toate acestea ne-am pregătit cu grijă «fluturașii» și sperăm într-o evoluție bună”, a precizat antrenorul Ion Botușan. Greutatea minimă a aeromodelului este de 20 de grame, iar anvergura aripilor este de 600 milimetri. Diferențierea în clasament va fi făcută de timpul de zbor. Delegația suceveană va fi însoțită de directorul CSTA Suceava, Vasile Bilius.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: