Carte de debut (versuri)

Ioana Șutu – „Ferestre către sufletul meu”

Elevă în clasa a X-a (muzică – pian și canto) la Colegiul de Arte “Ciprian Porumbescu”, Ioana Șutu se prezintă în fața publicului, vineri, 15 februarie, de la ora 13, la Muzeul de Istorie din Suceava, cu volumul (bilingv) de debut în poezie: “Windows Towards My Soul” (“Ferestre către sufletul meu”), Editura Lidana, 2008.
 

Lansarea este organizată cu sprijinul CJ Suceava, Bibliotecii Bucovinei “I.G. Sbiera” și al Complexului Muzeal Bucovina, iar cea care va vorbi publicului despre versurile tinerei autoare este poeta Angela Furtună. De la mama Ioanei, dna Doina Șutu, am aflat că Ioana a dat de mică semne de talent (de la 4 ani a activat la Palatul Copiilor și Elevilor). Iar cel literar a început a se contura sub atenția profesorilor de limbă și literatură română Petru Tomegea (Școala cu Clasele I-VIII Nr. 1) și dna Ciornei (liceu). La liceu, Ioana a început să-și etaleze scrierile la… panou și, încurajată de succesul lor, ne propune, iată, acum, primul volum.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: