Popas cultural în Țara Dornelor

Concurs „Cine știe câștigă” > A știut și a câștigat eleva Ana Maria Echert
Recent, Biblioteca municipală „G.T. Kirileanu” din Vatra Dornei a fost gazda concursului „Cine știe câștigă”, ediția „Popas cultural în Țara Dornelor”, organizat de Societatea Română de Radiodifuziune – Radio România Cultural și Primăria Vatra Dornei.
 

Concurenți au fost elevi ai Liceului Teoretic „Ion Luca” din Vatra Dornei: Ana Maria Echert, Cristina Păcuraru și Valentina Anechitei Deacu, din clasa a XII-a. Tematica concursului a constat în: istoria Dornelor, turismul dornean, cultură și civilizație dorneană etc. Concursul a fost sponsorizat de SC Dorna Lactate SA și Radio România Cultural. Juriul a fost format din prof. Corina Atofanei (director educativ la liceul dornean); Mariana Sorohan (bibliotecar coordonator), Aurica Petrișor (reprezentant SC Dorna Lactate SA), Violeta Codorean (referent cultural Casa de Cultură „Platon Pardău”) și Ovidiu Chira (redactor radio). În final, pe locul I s-a clasat Ana Maria Echert, urmată de Valentina Anechitei Deacu și Cristina Păcuraru. Premiile au constat în bani și cărți. Concursul a fost înregistrat, iar persoanele interesate pot să-l asculte pe data de 17 februarie, de la orele 17.30, pe programul Radio România Cultural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: