O „decizie aberantă”

Consilierii județeni suceveni ai PNL „au rămas stupefiați” când au aflat că PD-L i-a retras sprijinul politic consilierului județean PD Adrian Artene și se propune excluderea acestuia din partid pentru că ar fi votat pentru alocarea unor sume de bani unor localități cu primari PD, prin diminuarea alocărilor pentru localități cu primari PNL și PRM.
 

Într-un comunicat de presă, liderul consilierilor județeni liberali, Bogdan Cristache, arată că PNL Suceava este nedumerit de decizia PD-L de a-l sancționa pe consilierul PD, care a sprijinit administrații locale conduse de primari PD, în dauna unor localități conduse de primari PNL și PRM. El arată că decizia PD-L Suceava creează „confuzii majore” în rândul electoratului: „Nu înțelegem care formațiune politică îi retrage sprijinul politic, Partidul Democrat, Partidul Liberal Democrat, Partidul Democrat minus Liberal sau toate trei deodată?”, se întreabă dl Cristache. El spune că liberalii din CJ Suceava nu înțeleg „decizia aberantă” de retragere a sprijinului politic pentru Adrian Artene, care nu a făcut altceva decât să “faulteze” bugetul a două administrații locale conduse de adversari politici din PNL, la Fălticeni, respectiv PRM, la Râșca, și să facă tot ce-i stă în putință să repartizeze sumele către administrații conduse de primari PD din zona pe care o reprezintă, la Preutești și Rădășeni. „Cu alte cuvinte, în PD-L, dacă faci treabă bună pentru partid, ai șanse mari să fii exclus. Se pare că în PD-L Suceava sunt marginalizați membrii PD și se încearcă achiziționarea, prin fonduri alocate de la buget, a unor primari din alte formațiuni, cum ar fi cel liberal de la Fălticeni sau cel de la PRM din Râșca”, a mai spus dl Cristache. El a subliniat că, în cadrul Partidului Național Liberal, astfel de acțiuni care sunt în beneficiul partidului ar fi apreciate corespunzător și a reamintit că la PNL porțile sunt larg deschise pentru toți oamenii de bună-credință.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: