Brândușel Nichitean a optat pentru PNL

Gestul său n-a scăpat nesancționat de foștii colegi din PD
Fostul vicepreședinte al PD Suceava, dl Brândușel Nichitean, care a ratat funcția de senator după ce la alegerile parlamentare din toamna anului 2004 a votat de cinci ori, s-a înscris în PNL, arătând că nu se regăsește în PD-L, pentru că acest partid este „un ghiveci politic”, nu are un țel anume, ci primează doar interesul u-nor persoane.
 

Dl Nichitean a declarat, într-o conferință de presă, că se alătură colegilor cu care a constituit Alianța D.A., pentru că doar în PNL se regăsește spiritul acestei construcții politice, arătând că PD a devenit „o varză politică la nivel național și un ghiveci politic la nivel local”. „Se vrea doar interesul personal în acest partid”, a spus dl Nichitean. El a ținut să preci-zeze că nu se regăsește în noul PD-L pentru că acest partid nu are un țel anume, a trecut cu ușurință de la o doctrină la alta, exprimându-și temerea că va deveni un partid de extremă dreapta. „Sper să nu ajungă neonaziști!”, a exclamat dl Nichitean. El a mai declarat că în ceea ce privește incidentul de la alegerile parlamentare din 2004, acesta a fost soluționat de justiție și a subliniat că atunci a dorit doar să demonstreze furtul de voturi. Dl Nichitean a mai declarat că va fi urmat de mai mulți dintre membrii PD-L , ca „o picătură chinezească”. Pe de altă parte, președintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că nu a avut prilejul să lucreze cu dl Nichitean în PD-L și con-sideră că PNL a ajuns să preia „deșeuri”. El a spus că nici o organi-zație de la PD nu a trecut la PNL și că, dimpotrivă, în pe-rioada următoare vor fi sur-prize, pentru că personalități politice vor anunța că aderă la PD-L. Fostul președinte al PD Su-ceava, dl Eugen Uricec, a spus că PNL trebuie să-și asume trecutul penal al dlui Nichitean cât și „cazierul politic” al acestuia. „Este caz unic în România când un candidat pe loc eligibil la alegerile parlamentare este condamnat pen-tru infracțiuni electorale”, a mai spus dl Uricec.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI