A treia arestare în cazul spargerilor oficiilor poștale și agențiilor bancare

Al treilea suspect în cazul furturilor la oficiile poștale și agențiilor bancare de pe raza județului Suceava a fost arestat. Inculpatul Pavel C., de 30 ani, din comuna Horodniceni, cu antecedente penale, cercetat inițial în libertate pentru complicitate la furt (sub rezerva interdicției de părăsi lo-calitatea), a fost introdus, preventiv, pe 28 decembrie, în arest, de către Judecătoria Suceava.
 

Reamintim că ceilalți doi suspecți, deveniți inculpați prin arestare de către aceeași instanță, petrecută pe 27 decembrie, sunt Adrian M., de 21 ani din orașul Oțelul Roșu, județul Caraș Severin, și Alexandru P., de 21 ani, din Salcea – Suceava. În perioada 28 noiembrie–16 decembrie 2007, cei trei au comis pe raza județului Suceava trei furturi la oficii poștale, două la agenții bancare, precum și încă o tentativă de furt, sustrăgând astfel bunuri și valori în sumă totală de 22.350 lei. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiști de la Serviciul Cercetări Penale, Serviciul de Investigații Criminale și Biroul Poliției Rurale Suceava în vederea stabilirii întregii activități infracționale. A fost sesizat, de asemenea, IPJ Botoșani, care are în lucru o cauză asemănătoare, cu autori neidentificați, comisă în aceeași perioadă pe raza orașului Bucecea. Rea-mintim că a atunci a fost spart sediul CEC.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: