Semnal de alarmă pentru guvernați

„Dacă a mânca o pâine este un lux înseamnă că s-a ajuns mai rău decât înainte de 1989”, crede vice-președintele Consiliului Județean Stela Acatrinei, secretar al Biroului Permanent al PRM
Vicepreședintele Consiliului Județean Stela Acatrinei, secretar al Biroului Permanent al PRM, face un apel de sensibilizare a sucevenilor față de concetățenii lor cu mai puțină dare de mână.
 

Aceasta, pe fondul apropierii Sărbătorilor de iarnă, dar și al gravelor probleme cu care se confruntă unele categorii sociale din județ și țara noastră. Dna Acatrinei s-a arătat indignată de modul în care sunt tratați pensionarii care se înscriu pentru un bilet de tratament într-o stațiune. „Nu există umilință mai mare pentru un om care a muncit din greu toată viața decât aceea de a sta la coadă păzit de jandarmi și în pericol de a fi călcat în picioare”, a precizat adjunctul șefului executivului județean. Stela Acatrinei și-a exprimat întristarea și vizavi de faptul că mai mulți vârstnici au stat ore în șir la rând doar pentru a căpăta gratuit o pâine. „Este un semnal de alarmă pentru guvernați, pentru cei care ne conduc destinele, întrucât, dacă a mânca o pâine este un lux înseamnă că s-a ajuns mai rău decât înainte de 1989”, a reliefat dna Acatrinei, recomandând locuitorilor județului, agenților economici, oamenilor de afaceri și instituțiilor să facă daruri, donații sau sponsorizări de Crăciun și Anul Nou.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: