Ultimatum

PSD Suceava îi mai acceptă pe democrați în sediu numai până la 1 ianuarie

Liderul organizației municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, i-a anunțat pe vecinii de palier din sediul aflat în centrul orașului că mai au la dispoziție doar două săptămâni pentru a-și căuta un nou sediu. Social-democrații sunt supărați pe faptul că PD, fuzionând prin comasare cu PLD, de duminică, șeful organizației județene este senatorul Gheorghe Flutur, unul dintre dușmanii declarați ai PSD Suceava și ai liderilor acestui partid.
 

Virginel Iordache a explicat că s-a discutat problema noilor vecini în cadrul ultimei ședințe de Birou politic și că s-a luat decizia că PD, în varianta nouă PD-L, nu mai poate fi tolerat în sediul PSD. Reamintim că PD Suceava stătea cu chirie în sediul PSD după ce a pierdut șansa cumpărări sediului ca urmare a întârzierii depunerii actelor la Primăria Suceava. Actualmente PD-L are un sediu pentru organizația județeană în apropierea Bisericii Sf. Dumitru din municipiul reședință de județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: