Un consorțiu local a câștigat licitația pentru 80 de apartamente ANL

Câștigătorul licitației pentru ridicarea a 80 de apartamente ANL în zona Metro este consorțiul format din firmele Muha Suceava și Comtranscom Rădăuți. Potrivit primarului Ion Lungu, până la finele anului va fi amenajată organizarea de șantier, execuția urmând a demara imediat ce vremea o va permite. În etapa a doua, stabilită pentru anul 2008, municipiul Suceava este prins cu încă 80 de unități de locuit ANL.
 

De asemenea, cu sprijin de la stat, în perimetrul Metro au început lucrările de construire a 40 de apartamente destinate persoanelor evacuate din casele naționalizate. Până la sfârșitul acestui an urmează să fie recepționate lucrările la 3 blocuri din cele 6 aflate în construcție în Ansamblul „Privighetorii” din Burdujeni. Tinerii, în număr de 72, se vor muta în casă nouă tocmai de sărbătorile pascale. În luna ianuarie, în baza noilor criterii aprobate în CL, vor fi analizate dosarele solicitanților. Ulterior, aleșii municipali vor aproba lista cu fericiții beneficiari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: