Ornarea Sucevei, încetinită de firma învingătoare în licitația organizată de municipalitate

„Societatea a prins mai multe lucrări și a ținut pe toată lumea în șah”, a precizat primarul Ion Lungu > Municipalitatea cheltuiește cu pavoazarea 248 de mii de lei
Până la finele acestei săptămâni, municipiul Suceava va fi ornat în întregime pentru Sărbătorile de iarnă. Cel puțin așa dă asigurări edilul-șef Ion Lungu, care a declarat că operațiunea trebuia finalizată pe 10 decembrie. Însă nu s-a întâmplat așa, firma câștigătoare a licitației pentru pavoazare întârziind să trimită instalațiile.
 

„Societatea nu a livrat în timp util echipamentele și instalațiile, întrucât, probabil, a prins mai multe lucrări și a ținut pe toată lumea în șah”, a precizat ocupantul fotoliului din Areni. Domnia sa menționat că împodobirea orașului costă, anul acesta, 248 de mii de lei. Cu acești bani sunt procurate instalații pentru 3 pomi de iarnă, 28 de ghirlande transversale, două aranjamente luminoase pentru fântâni arteziene și 4 panouri luminoase. Toate vor fi montate de firma de iluminat public Elco Suceava și vor putea fi folosite și la anul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: