Monden

> În timpul unui discurs pe care l-a ținut în timpul ceremoniei de decernare a unor premii, actrița americană Jodie Foster i-a mulțumit pentru sprijin „frumoasei Cydney” – partenera sa lesbiană de mai bine de 15 ani. A fost pentru prima dată când ea a vorbit în public despre partenera sa și și-a recunoscut astfel orientarea sexuală.
 

Deși a refuzat întotdeauna să discute despre viața sa personală, Foster nu a putut pune capăt speculațiilor, care circulau de multă vreme, despre povestea de dragoste cu producătoarea de film Cydney Bernard. Cele două femei au fost deseori văzute împreună în public, ele crescându-i împreună pe cei doi copii ai lui Foster – Charles, de 9 ani, și Kit – de 6 ani, al căror tată este, după câte se vorbește, un bărbat gay, fost coleg de uni-versitate cu ea. Jodie Foster este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. A câștigat două premii Oscar pentru rolurile din „Acuzata” și „Tăcerea mieilor”. Pentru cel mai recent film al său, „Curaj nebănuit”, a primit un salariu de 16 milioane de dolari. > Jessica Alba (26 de ani) este însărcinată, iar primul său copil va veni pe lume la începutul verii anului 2008. Tatăl acestuia este asistentul de producție Warren Cash (28), pe care frumoasa actriță l-a cu-noscut pe platourile de filmare ale peliculei „Cei 4 fantastici”, în 2004. Chiar înainte de a anunța că este însărcinată, Jessica se pregătea pentru a de-buta pe Broadway, în piesa de teatru „Speed the Plow”. În 2007, Jessica Alba s-a situat pe primul loc în topul celor mai sexy 100 de femei din lu-me, realizat pe baza voturilor cititorilor celebrei reviste FHM. > David Arquette i-a comunicat soției sale, Courteney Cox (foto – dreapta), că tre-buie să aleagă între el și prie-tena ei, Jennifer Aniston. Un apropiat al său a declarat că David „s-a săturat până peste cap” să își împartă soția cu prietena ei cea mai bună. El afirmă chiar că se simte ca și cum ar fi căsătorit cu două femei! De când a divorțat de Brad Pitt, Jennifer Aniston a devenit de nedespărțit de fosta sa parteneră din serialul „Friends”. Ea își petrece aproape fiecare sfârșit de săptămână cu prietena sa și cu David și, de curând, i-a însoțit chiar într-o vacanță, pe care David și-o dorea romantică, în Hawaii. „David i-a spus lui Courteney că trebuie să se hotărască: ori el, ori Jennifer”. I-a cerut soției sale ca Jennifer să vină mai rar în vizită și să nu mai sune între orele 12 noaptea și 8 dimineața”, a declarat prietenul acestuia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: