La Gura Humorului, triplu cadou de Sf. Nicolae !

Concertul lui Hrușcă, bradul de Crăciun și focul de artificii

De Sfântul Nicolae, locuitorii orașului Gura Humorului au primit în dar de la primărie un concert de colinde cu Ștefan Hrușcă, un imens brad de Crăciun frumos împodobit și luminat și un impresionant foc de artificii. Pe la ora 17, imediat ce s-a instalat întunericul, peste 10000 de oameni s-au adunat în fața Hotelului Best Western și pe străzile din apropiere pentru a asista la aprinderea oficială a bradului și apoi la concertul lui Ștefan Hrușcă.
 

Îmbrăcat în frumosul lui suman alb, însoțit de doi instrumentiști și interpretând la propria lui chitară, artistul a cântat cele mai cunoscute, dar și cele mai noi colinde ale sale, promițând asistenței că la primăvară va veni la Humor cu un concert care va cuprinde balade de-ale sale, mai vechi și mai noi, precum „Un copac cu flori”, „Rugă pentru părinți”, „Balada dăruirii” și altele. La finalul recitalului, Ștefan Hrușcă a fost asaltat de admiratori, pentru autografe, dar și pentru cele două recente CD-uri ale sale, „Balade speciale” și „Iarăși flori dalbe”. Un foc de artificii de proporții, fascinant, a uimit mulțimea. De remarcat modul extrem de civilizat în care humorenii au asistat și la spectacol și la restul, fără să se calce în picioare, fără să se împingă sau să se înghesuie. Și, nu în ultimul rând, felul deosebit în care a fost ornat orașul, cu fel de fel lumini și figurine de bun gust, localitatea arătând ca o adevărată stațiune turistică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: