Ieri a fost inaugurat cel mai mare loc de joacă pentru copii din municipiul Suceava

Ieri, în parcul Areni din preajma Universității „Ștefan cel Mare” a fost inaugurat cel mai mare loc de joacă pentru copii din municipiul Suceava. Aceasta după ce s-a constatat că vechile amenajări aflate la dispoziția micuților erau uzate moral, nefiind conforme cu normele referitoare la siguranța utilizatorilor.
 

Investiția s-a ridicat la 150 de mii de lei, fiind deja emisă autorizație de construire pentru o amenajare similară ce va fi dată în folosință în cartierul George Enescu, pe strada Zorilor. Aceasta din urmă va fi ridicată pe cheltuiala firmei Rosal Grup București, care și-a asumat respectiva obligație prin contractul semnat cu Primăria Suceava la preluarea serviciului de salubritate. Același operator a inaugurat, în 2005 și 2006, locuri de joacă în cartierele Burdujeni și Obcini. Municipiul Suceava ar urma să aibă 76 de spații cu această destinație. În fiecare an, pentru întreținerea locurilor de joacă, Direcția Domeniului Public cheltuiește circa 20 de mii de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: