Duminică, la Pătrăuți

Sărbătoarea fiilor satului

Duminică, la Pătrăuți, a avut loc Sărbătoarea fiilor satului, prilej cu care s-au reunit peste 130 de fii și fiice ai comunei, locuitori ai acesteia sau veniți din toate colțurile județului și țării, din Iași, Botoșani, București, Fălticeni, Rădăuți. Primarul Dragoș Jureschi ne-a precizat că s-au aflat împreună mai multe generații, persoane mai în vârstă, trecute de 70 de ani, dar și mai tinere.
 

„Mai întâi am avut întâlnire la școală, s-a făcut prezența și fiecare a spus ce a făcut în ultima vreme. Apoi s-au vizitat biserica veche și cea nouă, muzeul din casa parohială, realizat de preotul Aurel Herea. Ne-am întors la sediul noii primării, iar la final ne-am adunat cu toții la o petrecere, la restaurant. A fost foarte emoționant, la masa festivă ne-am așezat pe generații, fiecare cu amintirile ei”, ne-a precizat dl Jureschi. Primarul Dragoș Jureschi ne-a mai spus că s-a stabilit ca astfel de întâlniri să aibă loc anual, în luna iulie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: