După inundațiile din 2006

Se recepționează lucrările de reabilitare a școlilor afectate

Consiliul Județean Suceava a demarat campania de recepționare a lucrărilor de reabilitare a școlilor afectate de inundațiile de anul trecut. Aceste lucrări au fost realizate cu fonduri Phare, printr-un program promovat de instituția județeană.
 

Vicepreședintelui CJ, dl Eugen Uricec, a declarat că este vorba despre 10 școli pentru care s-au alocat 215.000 de euro. Dl Uricec a mai arătat că până acum au fost recepționate lucrările la școlile din localitățile Clit – comuna Arbore, Botuș – comuna Ciocănești, Doroteia – orașul Frasin și la Grădinița Nr. 1 din Fălticeni. Ultima recepție a avut loc recent la școala din Doroteia, lucrările de reabilitare care au costat 61.700 de lei noi fiind realizate de firma Florconstruct. Vicepreședintele Consiliului Județean a ținut să remarce faptul că investițiile la școlile din localitățile Verești, Grigorești (comuna Siminicea), Corocăiești (comuna Verești), Drăgușeni, Siminicea și la grădinița din satul Baia vor fi încheiate până la sfârșitul acestui an. Lucrările de proiectare la reabilitarea celor 10 școli au fost realizate de firma Adim Proiect SRL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: